Varför du också vill ha ett trätak i din trädgård!

 

Under de mörka och dystra höst- och vintermånaderna längtar vi efter de där fina, långa och kvava sommarkvällarna och underbara temperaturer på dagarna. Vi som holländare är riktiga friluftsmänniskor och så fort det är fint väder ser ni oss njuta av det fina vädret. Även en vacker vinterdag. Ett trätak är den idealiska lösningen för att fortsätta njuta av de vackra dagarna på sommaren och vintern. Läs snabbt vidare!

solskydd
Taket fungerar inte bara som en multifunktionell “terrass” året runt, utan även för att blockera solen under varma dagar. Nackdelen med en markis är att man ofta inte har utsikt längre, samtidigt som ett tak gör att man slipper värmen och behåller en lika vacker utsikt! Dessutom skyddar kapellet dig inte bara från UV-strålar, utan även möblerna i din trädgård. Som ett resultat kommer de att missfärgas mindre snabbt och håller därför längre.

Regn eller solsken
Snö på vintern eller en värmebölja på sommaren: trätaket tål det. Och så är du. Du kan sitta ute under baldakinen året runt: att bjuda dina vänner på en drink ute är också möjligt i december! Sätt på spisen, lägg på glögg så får du en underbar kväll!

Tillagt värde
Ett annat stort plus: ett tak tillför värde till ditt hem. Detta är lika med den investering du gör i den. Du måste dock fortsätta underhålla den och eventuellt renovera den under tiden. Men med bra och varsam användning håller den länge. Det är därför inte bara ett mervärde för ditt hem, utan också för alla fina minnen med familj och vänner som du skapar i det.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *